Szerző Téma: Pókember  (Megtekintve 36620 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
Re:Pókember
« Válasz #1720 Dátum: 2010. augusztus 23. - 15:26:05 »
Idézet
Jó, az mi volt; nem csak Gwen, hanem az egész film egy "vonatbaleset" volt, kár is belekezdeni.
Az egész? Mi volt a baj JJJ-vel és Harryvel?

Szilánkmentes

• Kaméleon
  • **
  • the Shatterproof !
« Válasz #1721 Dátum: 2010. augusztus 23. - 15:45:35 »
Harry szerintem borzalmas és nézhetetlen egy figura volt. Annyit viszont helyesbítek, JJJ tényleg jó volt, illetve a Homokemberes jelenet, mikor "összeszedi magát", a háttérben meg az a gyönyörü zene szól, az is egy-egy +, de kb. ennyi a túlélő a "vonatbaleset" után.  ;)

"Valami nehéz, valami nehéz, valami nehéz...
-A postaláda Pókember! Vágd hozzá a POSTALÁDÁT"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1722 Dátum: 2010. augusztus 23. - 15:57:31 »
James Franco Harry Osbornja nagyobb karakterfejlődésen ment át egy rész alatt, mint Tobey Szájtáter Peter Parkere az egész trilógia során. A kevés értékelhető figura között magasan Franco játéka vitte a prímet és leiskolázta még a "nagyokat" is. Nem ugyanazt a filmet néztük ezek szerint.

Szilánkmentes

• Kaméleon
  • **
  • the Shatterproof !
« Válasz #1723 Dátum: 2010. augusztus 23. - 16:38:15 »
James Franco Harry Osbornja nagyobb karakterfejlődésen ment át egy rész alatt, mint Tobey Szájtáter Peter Parkere az egész trilógia során. A kevés értékelhető figura között magasan Franco játéka vitte a prímet és leiskolázta még a "nagyokat" is. Nem ugyanazt a filmet néztük ezek szerint.

Szerintem meg rossz mércét használsz, ha Tobeyhoz mérten ér el valaki "jó" alakítást, akkor már startból gáz.
Franco "játéka"? Nem játszott semmit, csupán középmezőny, semmivel sem emelkedett az átlag fölé. Ezért meg nem jár különdíj.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1724 Dátum: 2010. augusztus 23. - 16:41:18 »
Nem értetted meg a mondandóm lényegét. Mindegy. Sokat vitáztunk már erről itt az utóbbi 8 évben, és nekem nincs kedvem megint belemenni ebbe.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1725 Dátum: 2010. augusztus 23. - 16:59:23 »
Azért én is Bennel értek egyet. Tobey pókija mit mondjak... nem volt egy nagy kihívás, ha nagyon megerőltetem magam én is eltudom játszani csak sajna Raimi elkeverte a telefonszámomat és Tobey ugrott be a helyemre  :hehe:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #1726 Dátum: 2010. augusztus 23. - 18:51:14 »
Ha eddig nem derült ki, én is Ben véleményét osztom. Harry volt a legérdekesebb karakter a filmben. Nyilván jobbnak tűnt, mert sok rossz színész volt körülötte, de egyébként is nagyon messze van a vonatbalesetes hasonlattól.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1727 Dátum: 2010. augusztus 23. - 19:03:29 »
Az eddigiek alapján úgy tűnik, megint csak Harry lehet valamirevaló karakter a rebootban, és egyre valószínűbb, hogy Anton Yelchin játssza őt. Amit viszont nem értek a hír kapcsán, az MJ. A filmet az Ultimate vonal alapján akarják elkészíteni. És ennek ellenére ki akarják hagyni belőle MJ-t? Pont az ellenkezőjét csinálják mint Raimi. A Raimi féle trilógiából ki lehetett volna hagyni MJ-t vagy mellékszereplővé tenni, és a Macskát valamint Gwent előtérbe helyezni. Az Ultimate változatból meg ki akarják hagyni a karaktert, aki az első pillanattól kezdve ott van a főhős mellett, ráadásul az Ultimate Gwen iszonyatosan elcseszett figura, a Macska meg teljesen érdektelen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1728 Dátum: 2010. augusztus 23. - 21:24:25 »
Biztos az Ulti SM v2-t veszik alapul.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1729 Dátum: 2010. augusztus 23. - 22:10:09 »
A Pókember 3-ban tényleg Harry volt a legjobb. Mary Jane pedig a második. Nekem éppen ezért tetszett a 3. rész. Szeretem azokat a Pók-sztorikat, ahol a mellékszereplők kapják a főszerepet.

balogh44

• Rinó
  • **
« Válasz #1730 Dátum: 2010. augusztus 23. - 22:10:46 »
Az lenne a legjobb, ha a 60-as évek béli sztorikat vennék inkább elő! Építenék szépen fel Gwen-el való kapcsolatát, valamit mutatnák be a jellemfejlődést, változást Peternél!  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1731 Dátum: 2010. augusztus 23. - 23:52:04 »
Számomra a 3., részben egyedül Harry volt igazán értékelhető. Ha valaha is újranézem, biztosan csakis miatta fogom megnézni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Kaméleon
  • **
  • the Shatterproof !
« Válasz #1732 Dátum: 2010. augusztus 24. - 23:06:18 »
Számomra meg a legkedvesebb jelenet az Homokember első felbukkanása, a baleset után. Az szerintem fantasztikus.  :)  Ezért szoktam még be-be pakolni a dvd-t. Sajnos a film végére már ideges vagyok, hogy megint miért néztem végig.  :hehe:

VTomi

• Vezér
« Válasz #1733 Dátum: 2010. augusztus 24. - 23:33:44 »
Ez az egyetlen és legjobb rész. A film többi részére már nem is emlékszem.

venom75

• Thanos
  • Képregény gyűjtő
« Válasz #1734 Dátum: 2010. augusztus 25. - 06:52:53 »
Ez a jelkenet nekem is nagyon bejön. Amúgy annyira nem rossz ez a film.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1735 Dátum: 2010. augusztus 25. - 13:13:43 »
Jah, kb idáig volt jó Homi karaktere, utána jól el is baszarintották, hogy ő volt a gyilkos, aztán mégsem, meg bla-bla. Fogtam a fejemet rendesen, hogy ezt komolyan gondolják, vagy csak valami vicc.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Thanos
« Válasz #1736 Dátum: 2010. augusztus 25. - 15:07:04 »
Harry nekem is tetszett a 3-ban.
JJJ viszont tulzottan komikus figurává alakult, az őt égető jelenetek (pl. a gyógyszeres) már nem annyira jöttek be.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1737 Dátum: 2010. szeptember 10. - 21:12:09 »
Spider-Man:Turn Of The Dark. Akinek ez nem mond semmit, annak elárulom, ez a decemberben bemutatásra kerülő Spidey musical címe, amihez Sunyi Bono szerezte a zenét. A rendező, Julie Traynor elárulta, hogy A Zöld Manó és egy direkt a darabhoz alkotott új karakter, Swissmiss mellett a Baljós Hatos és Vérontó is szerepet kap. Aki elkezdene örvendezni, az sürgősen hagyja abba. A héten volt egy interjú az ABC-n a rendezővel, aki olyan képeket mutatott a musicalből, hogy elfogott a rosszullét. Az hagyján, hogy a Norman Osborn/Zöld Manót alakító Alan Cummings (X2-Árnyék) nyíltan forróbb mint a Szahara homokja nyáron, de olyan buzis szerkót kapott Manóként, hogy a Kék Osztriga bár minden törzsvendége megnyalná utána a 10 ujját.
Képek

Véleményem:

BuB

• Zöld Manó
    • www.newgen.hu
« Válasz #1738 Dátum: 2010. szeptember 10. - 21:16:24 »
Alan Cumming, homi?  :o  Wow, ez új...

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1739 Dátum: 2010. szeptember 10. - 21:44:13 »
olyan képeket mutatott a musicalből, hogy elfogott a rosszullét.
Annyira azért mégsem voltál rosszul, hogy felrakd a képeket.  :) Engemet, ha ennyire idegesítene egy darab képet sem tennék fel belőle a honlapomra.  ;)