Szerző Téma: Kiadók next  (Megtekintve 27919 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Kiadók next
« Dátum: 2008. február 01. - 17:26:07 »
Más kiadók megjelenõ, vagy megjelent képregényeirõl beszélgethetünk itt.
Épp aktuális téma, hogy a Képes Kiadó kiad egy Vasembert és egy Fenegyereket, a FuMaX pedig bejelentette, hogy õk folytatják az Ulti X-Ment. Mennyire várjátok, melyiket?  :)
« Utoljára szerkesztve: 2008. július 29. - 16:09:06 írta Sepi »

beigli69

• Rózsa
  • *
Re:Kiadók next
« Válasz #1 Dátum: 2008. február 01. - 17:28:42 »
az ulti x.ment várom, mert hát hiányozna a polcról a sorozat  :oh: A másik kettõ gondolkodóba ejt, ha jut rá ezeket is megveszem... ha nem majd ajándékba kérem a családtól  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2 Dátum: 2008. február 01. - 17:29:39 »
Én mind a hármat nagyon várom. A Fenegyerekrõl eddig csak jót hallottam. Vasembert régen nagyon kedveltem, ezért kiváncsi leszek rá, hogy melyik is jelenik meg tõle. És ahogy tudom, az Ultimate X-Menbõl is majd most jönnek a jó történetek. :D Szóval mindegyiket nagyon várom már.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3 Dátum: 2008. február 01. - 17:31:23 »
Én a legjobban az UXM-t várom, mert ez volt a kedvencem a Paninik közül. Utána jön a Fenegyerek, mert sok jót hallottam errõl a címrõl. Az uccsó a Vasember, mert nem nagyon ismerem a karaktert, de ezt is várom.
Sepi: Az Extermist lesz az.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4 Dátum: 2008. február 01. - 17:35:32 »
A Vasemberes sztorit én se ismerem, de a Fenegyerek azonnal ott lesz a legjobb magyarul megjelent könyvek között.  ;)

grey gargoyle

• Vezér
  • A Komédiás
« Válasz #5 Dátum: 2008. február 01. - 17:39:23 »
énszerintem a vasember nagyon jó történet lesz, de várom a fenegyereket is, biztos hogy mindkettõbõl mindegyiket meg fogom venni. A DD-bõl szerintem több is fog megjelenni nem csak egy kötet vagy rész, én úgy értettem.
De szerintem az uxm-et is meg fogom venni, pedig nem vagyok ultimates rajongó... csak azért hogy megnézzem, meglegyen, meg mert marvel :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6 Dátum: 2008. február 01. - 17:40:04 »
Fenegyerek nagyon jó lesz, de én a Vasemberre vagyok a legjobban kíváncsi. Ulti X nem  hoz lázba egyáltalán.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7 Dátum: 2008. február 01. - 17:41:47 »
Fenegyerek azonnal ott lesz a legjobb magyarul megjelent könyvek között.  ;)
Jó is lenne! De remélem a többi is sikeres lesz, és akkor jöhet mindenbõl több. :)

Dr Manhattan

• Bogár
  • **
« Válasz #8 Dátum: 2008. február 01. - 17:45:35 »
Nekem az elsõ helyen az UXM meg a Fenegyerek van,mivel az X-Ment eddig is vettem,a Fenegyerekrõl meg sok jót hallottam,utánuk ha marad rá még keret jöhet a Vasman :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #9 Dátum: 2008. február 01. - 17:46:39 »
Idézet
Jó is lenne! De remélem a többi is sikeres lesz, és akkor jöhet mindenbõl több.
Itt minõségrõl volt szó, nem sikerrõl. Szerintem pont a Fenegyerek számíthat majd a legkisebb érdeklõdésre.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #10 Dátum: 2008. február 01. - 17:50:00 »
Sajnos ez igaz, remélem, mégis lesz elegendõ vásárlója.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #11 Dátum: 2008. február 01. - 18:13:00 »
Itt minõségrõl volt szó, nem sikerrõl. Szerintem pont a Fenegyerek számíthat majd a legkisebb érdeklõdésre.
Hopp, akkor félreértettem. Nem baj, reménykedni szabad, de sajnos szerintem is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #12 Dátum: 2008. február 01. - 18:16:27 »
Sepi: Az Extermist lesz az.
Ez egy mini, vagy valamelyik fõsorozatban jelent meg? :headscratch: Mert még nem találkoztam vele, pedig elég sok Vasemberem van.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #13 Dátum: 2008. február 01. - 18:20:43 »
Egy linket majd adjatok már ehhez a Vasemberes cucchoz.  :)

dr samson

• Venom
    • Samson Comics
« Válasz #14 Dátum: 2008. február 01. - 18:33:13 »
Hát nekem, vegyes érzelmeim vannak. Az X-ment amúgy sem szeretem annyira, az Ultit eddig sem vettem, ezután sem fogom. Amúgy is nagyon meg kell már válogatnom, hogy mi fér bele a keretbe... :roll: (persze ez nem vonatkozik a kingpines Marvel kiadványokra ;D). A Vasembernek biztos adok egy esélyt, arra kíváncsi vagyok. A Fenegyereken még gondolkozok. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #15 Dátum: 2008. február 01. - 18:35:07 »
Utóbbit ne hagyd ki szerintem. Bár elvileg Ulti X-bõl ezek már jó részek lesznek. de akkor is Ultimate(nem nincsenek elõítéleteim :D)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #16 Dátum: 2008. február 01. - 18:40:58 »
Szerintem a Fenegyereknek adj egy esélyt és a Vasemberen gondolkodj.  ;) Egyedül ebbe a részbe nem tudok belekötni:
Idézet
persze ez nem vonatkozik a kingpines Marvel kiadványokra

;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #17 Dátum: 2008. február 01. - 18:44:22 »
Egy linket majd adjatok már ehhez a Vasemberes cucchoz.  :)
Ejnye, már most warezkodsz?

Eddig nem volt egy nagy szám az Ultimate X-Men, viszont majd pont innentõl jönnek a normálisabb történetek. Így kiváncsi leszek rá, hogy majd hogyan fogadja ezt a közönség.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #18 Dátum: 2008. február 01. - 18:55:29 »
Linket sajnos nem tudok adni, de úgy tudom ez egy sorozatkezdõ sztori volt (de nem biztos).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #19 Dátum: 2008. február 01. - 19:20:55 »
Azóta megtaláltam, ez a v4-nek (ami most is fut) az elsõ hat száma. Itt egy link hozzá: http://www.marvel.com/catalog/?id=5816
Elsõ ránézésre nem egy nagy durranás. Én inkább a folytatását választottam volna, mert abban legalább vannak olyan vendégszereplõk, mint a New Avengers. De gondolom biztos a Panini nem engedte, hogy ne az elejétõl kezdjék. Hát ha az elsõ kötet elmegy így (bár azért a hat rész elég húzós egy könyvbe), akkor talán még lesz esély a folytatásra.