0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Lehet, hogy akkor nekem is át kéne állnom a Ben Reilly féle módszerre, és venni mégegyet belõle.
Áh, rendezvényekre van olyan érzésem, mindig lesz még pár darab könyv külön elraktározva...
Így is a Kneten meglebegtetett BA-tervek alapján biztos nem lesz meg nekem az összes Kingpines BA-könyv...
Idézetet írta: Sepi - 2008. február 02. - 22:01:12Lehet, hogy akkor nekem is át kéne állnom a Ben Reilly féle módszerre, és venni mégegyet belõle. Mármint egy klónt?
Neeem, még egy Pókember könyvet.
Úgy értettem, hogy a könyv egy klónját.
Kicsit féltem attól, hogy a nagy vertigós kedvezmények után lesznek, akik megvárják ugyanezt a marvelesekkel is, de hála istennek úgy fogynak a könyvek, hogy szerintem, mire kijön a harmadik, az elsõbõl már nem is lesz nálam egy se, mert addigra az összeset kiviszem a terjesztõknek. Jó esetben nem kedvezmény lesz rá, hanem már menni fog fölfelé az ára. A Pókemberbõl már csak néhány száz darabom van raktáron, a többi mind kinn van a terjesztõknél, és ahogy nézem, az alexandrán például még mindig tök jól fogy, gondolom hamarosan megint vinni kell nekik.
Ezt olyan jó hallani! Végre valami, ami jól fogy. Apropó, a BA hogy teljesített?
Há az elsõ példányt leszámítva minden könyv klón nem?
Eddig igazán jól. A Kingpin eddigi legsikeresebb kiadványa.
Ha külön kiszámítanám, akkor igen, a nyomdai és jogdíjat már visszahozta. De ez még messze nem az összes költség.
Ha külön kiszámítanám, akkor igen, a nyomdai és jogdíjat már visszahozta.
Javasolnám, hogy fordítsd meg õket, Tom!